Laatste versie van voorlopige wedstrijdkalender nu online.

De zomertrainingen lopen alweer ten einde en het schaatsseizoen staat voor de deur.
De eerste wedstrijd van de Baancommissie staat gepland op zondag 29 september en je kunt je vanaf 8 september inschrijven.
Er is ook al een wedstrijd op zondag 22 september, deze wordt georganiseerd in samenwerking tussen de Elfstedenhal en de Baancommissie. Inschrijven hiervoor kan vanaf 1 september a.s.
Het aankomende seizoen hebben we iets gewijzigd in de indelingen en de aanmeldingsprocedure van de wedstrijden.
De wedstrijden voor schaatsers die een trainingszegel hebben voor de Elfstedenhal of Thialf heten voortaan Gewestelijke wedstrijden.
De inschrijving voor deze rijders, met trainingskaart voor een van bovengenoemde banen, begint 3 weken voor aanvang van de wedstrijd, inschrijven via het bekende online inschrijfsysteem.
Schaatsers die geen trainingskaart hebben voor een van deze beide banen kunnen vanaf 1 week voor aanvang van de wedstrijd inschrijven als gastrijder mits de wedstrijd nog niet vol is.
Behalve gewestelijke wedstrijden staan er ook een aantal PR wedstrijden op het programma.
Deelname hieraan is vrij voor iedereen (gastrijder of gewestelijke rijder) en er is geen onderscheid in de tarieven voor gewestelijke rijders of gastrijders.De inschrijving voor deze PR wedstrijden begint ook 3 weken voor aanvang van de wedstrijd.

Hieronder de link naar de pagina met meer wedstrijdinformatie en de voorlopige kalender 2019-2020.

Wedstrijd informatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.