Schaatstrainingen senioren vervallen tot 12 november 2020

Maandagavond is in een vergadering van alle schaatsclubs besloten de senioren schaatstraining tot 12 november te annuleren. Het is niet haalbaar voor de verenigingen om voor alle schaatsers op deze wijze een training te organiseren.
Er zijn te weinig uren beschikbaar om in groepjes van 30 personen te trainen.
Het is nog onduidelijk op welke wijze het jeugdschaatsen t/m 17 jaar georganiseerd kan worden.
De baancommissie heeft nog geen uitsluitsel van de Elfstedenhal ontvangen over het maximum aantal schaatsers dat we mogen toelaten op de baan en op welke uren dit zou kunnen plaatsvinden. Zodra wij hier bericht over hebben ontvangen informeren de verenigingen de leden zo spoedig mogelijk. De jeugdtraining van dinsdag 20 oktober wordt geannuleerd. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de rest van de week via de website en de e-mail.

1 reactie

  1. Fedde op zegt:

    het is te hopen dat er voor de jeugd wel een oplossig komt , zij zijn de toekomst en het zou geweldig zijn dat zij wel kunnen gaan trainen onder deze omstandigheden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.